​Renovering af sommerhus i Løkken, Skagen og Lønstrup

Går du med tanker om et nyt sommerhus, eller skal det gamle renoveres, er vi det oplagte valg. Gennem mange år har vi håndteret såvel store som små opgaver inden for sommerhuse og renovering af sommerhuse i bl.a. Løkken, Skagen og Lønstrup, hvilket betyder, vi kan være behjælpelige uanset opgavens kompleksitet.

Hovedentrepriser inden for sommerhuse

Vi tager gerne hovedentreprisen på sommerhuset, ligesom vi naturligvis også rykker ud, hvis det blot drejer sig om nogle vinduer, der skal skiftes. I forbindelse med renovering af sommerhus har vi et tæt samarbejde med alt fra murere til elektrikere og malere, som sammen med os sørger for et resultat i topklasse.

Hos Tømrerfirmaet Poul Anker & Karsten Sørensen har vi fokus på kvalitet fra start til slut, uanset om det er en mindre opgave eller et omfattende projekt indenfor renovering af sommerhus. Vi lægger vægt på detaljerne, og det tror vi også er en af grundene til, at vore kunder ofte anbefaler os til andre.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du påtænker renovering af sommerhus i Løkken og omegn, eller hvis du ønsker det opført fra bunden.

Fang os på telefon 50 10 14 14.

Tømrerfirmaet Poul Anker & Karsten Sørensen

CVR: 32825842

toemrerpaks i Vrå, Nordjylland, DK på Houzz

Bemærk: Firmaet er reklamebeskyttet.​